RECOVERY BULLS

- Fordi udsatte fortjener en chance   

Indbydelse til reception - En fortælling om Recovery Bulls

Fortællingen om Recovery Bulls

Vi er glad for at kunne invitere dig/jer til reception i anledning af udgivelsen af vores nye bog: En fortælling om Recovery Bulls.

Receptionen finder sted torsdag d. 24. oktober fra kl. 16.30 – 18.30 og foregår på HUSET ESBJERG, Finsensgade 1. 6700 Esbjerg.

Det er ikke hver dag Danmark præsenteres for en ny bog om socialt udsatte. Og da slet ikke for en bog, der beskriver hvordan der kan flyttes hegnspæle i indsatsen, hvis man giver udsatte en chance og ellers tror på, at fællesskab og idræt kan gøre en forskel. Det gør en stor forskel, skulle vi hilse og sige, og den nye bog dokumenterer det sort på hvidt. Dels i form af en ekstern gennemført evaluering, som beskriver virkninger og effekter af det arbejde, der gennemføres i Recovery Bulls, og dels i form af en række portrætsamtaler med nogle af foreningens medlemmer.

Bogen fortæller samtidig historien om Recovery Bulls fra den spæde start i 2015, hvor et par fodboldtosser fandt sammen i Esbjerg og til i dag, hvor Recovery Bulls er blevet en landsorganisation med lokale foreninger i Esbjerg, Slagelse, Odense, Vordingborg og København. Flere lokalforeninger er på vej. Resultaterne er ret enestående, synes vi i al beskedenhed.

Vi håber du/I kan afse tid til at komme forbi og dele glæden ved bogudgivelsen sammen med os. Trods de store udfordringer og problemer, udsatte og sårbare mennesker dagligt er konfronteret med, er der også meget at glæde sig over. Mennesker som får nyt håb, og som tager tyren ved hornene i et fællesskab med at andre. Et sådan fællesskab er Recovery Bulls.

Bogens udgivelse er muliggjort gennem støtte fra TrygFonden, som vi skylder en stor tak.

Vi håber på at se dig/jer til et par spændende timer i fælleskab med nogle af bogens hovedpersoner. Du får et par gode taler, oplæg om resultater, mulighed for samtale og netværk - og et varmt velkommen.