RECOVERY BULLS

- Fordi udsatte fortjener en chance   

Velkommen på siden!


RECOVERY BULLS - Nanoq, er et socialt fællesskab, der bygger på samhørighed, frivillighed og kærlighed. Vi tror på, at vi gennem forskellige samværs-og idrætsaktiviteter, kan løfte livsglæden hos mange udsatte Grønlændere. Formålet med sportsholdet er at sætte en idrætsbevægelse i gang for den del af befolkningen, der ikke reelt har adgang til de eksisterende idrætsfællesskaber. 


Recovery Bulls Nanoq - Fordi udsatte fortjener en chance

Tikilluarit! 


RECOVERY BULLS – Nanoq timersornerup tungaatigut sammisaqartinermik soqutigisaqartuulluni kajumissutip, piumassutip, ataqqeqatigiinnerullu aqqani peqatigiiffiuvugut. Upperaarput timersoqatigiinneq aqqutigalugu inuiaqatigut inuit inuunermut piumassuseq pigilerneqartartoq. Peqatigiiffiup anguniagarivaa inuit timersoqatigiiffinnut periarfissaqartitaanngitut, timersornerup tungaanit sammisaqartinnissai inuiaqatigiit akornganni. 


 - Kikkummi tamarmik periarfissaqartuassammata

Fodbold og fællesskab

Fodbold

RECOVERY BULLS - Nanoq, mødes til fodbold en gang i ugen, træningen er åben for alle udsatte grønlændere. 


Tid & Sted

Mandage kl. 19.00-21.00

GAME Streetmekka Esbjerg

Nørrebrogade 1c. 6700 Esbjerg 


Klubaften

For at styrke fællesskabet i klubben, afholdes der en gang i måneden klubaften i Vindrosens lokaler. Se opslag på facebook. 


Alle der er tilknyttet RECOVERY BULLS - Nanoq, anbefales at melde sig ind i facebook gruppen: RECOVERY BULLS - Nanoq


Mød Holdleder Qaavigaq

Mød Qaavigaq, som fremadrettet skal være holdleder for RECOVERY BULLS nyeste tiltag: RECOVERY BULLS - Nanoq 
Jens fortæller, “der er brug for idrætsfællesskaber for udsatte grønlændere og jeg er derfor glad for at jeg får muligheden for at stå i spidsen for en ugentlig fodbold træning 

Ved at være en del af RECOVERY BULLS store fællesskab får vi også muligheden for at deltage i Landsforeningen af VæreSteders udendørs DM i foldbold og UdsatteLigaen RECOVERY BULLS” 


Naapiguk Qaavigaq peqatiiffimmik RECOVERY BULLS Nanoq aallarniisoq/ aqutsisoq
Qaavigaq oqaluttuarivaa " timersoqatigiinnermik pisariaqartitsisoqartoq kalaallit atugarliortut tapersersorniarlugit arsaqatigiittarneq sammisaqaqatigiinneq siunertaralugu RECOVERY BULLS pilersinneqartoq, nuannaarutigaaralu periarfissinneqarama sapaatip akunneranut ataasiarluta arsaqatigiittarsinnaagatta kalaaleqatillu.
RECOVERY BULLS peqataanitsigut periarfissaqalerpugut Nunat Kattuffiat "naapittarfik" DM silami sammisassaqartitsinermi arsaqatigiinneq unammiuaarneq peqataanissamut, atuagarliortut tapersersorlugit arsarneq peqatigiifik RECOVERY BULLS aqqutigalugu